Despre Centru Parteneri Calendar Evenimente Presa Download Contact Anunturi
Pentru informatii detaliate despre celelalte
programe cofinantate de Uniunea
Europeana, va invitam sa vizitati site-ul 
www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in
mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
 
     Newsletter
     aboneaza-te la noutati
    Aboneaza-te la Newsletterul PROEDIT si
    afla tot ce-i nou in domeniul editorial
 
  Te afli aici: Evenimente  
25-26 Octombrie, Cursul de redactare de carte
Asociatia Uniunea Editorilor din Romania a organizat la Bucuresti in perioada 25 - 26 octombrie 2013 modulul final al cursului de pregatire profesionala: REDACTOR, oferit gratuit angajatilor din edituri.

Cursul "REDACTOR" este un curs de perfectionare autorizat de Autoritatea Nationala de Calificari (ANC/CNFPA), certificatul de absolvire obtinut fiind recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, precum si de Uniunea Europeana.

Scopul si obiectivele cursului: explicarea atributiilor redactorului dintr-un departament educational; evaluarea unor secvente dintr-un manual si rolul unor auxiliare diferite; redactarea cu profesionalism a manualului si a auxiliarelor educationale; realizarea unui proiect educational; realizarea unor produse de calitate (manuale, auxiliare, carti pentru copii/ adolescenti); lucrul in echipa.

Tematica abordata: Criteriile de evaluare a manualelor si specificatiile tehnice; Programa scolara; Principii moderne ale predarii-invatarii-evaluarii; Elemente specifice manualului si rolul acestora; Tipuri de imagini folosite in materialele educationale; Reguli de asezare in pagina

Lector : DORINA FLORENTINA SAMIHAIAN, formator CNFPA , lector univ. dr., Universitatea Bucuresti, Facultatea de Litere, conceptor de curriculum pentru disciplina limba si literatura romana, coautor de manuale scolare.


Multumesc pentru modul de organizare a cursului. In numai doua zile, doamna Florentina Samihaian a cuprins toate aspectele de interes legate de redactarea unui manual. Exemplele practice au fost foarte utile si voi aplica, cu siguranta, tot ce am invatat. Un lector de exceptie! Ma bucur mult ca am participat.
Gabriela Nita (CD Press)
Galerie Foto

     INSCRIERE CURSURI
     formular
 
> ACHIZITII
> ARHIVA
    2013
    2012
    2011
    2010
 
 
 
 
 
 
 
   
Despre proiect  |  Parteneri  |  Calendar Evenimente  |  Contact Implementare: Editsoft.ro | Layout design: Alex Novac
Copyright © 2014 UER - Toate drepturile rezervate.