Despre Centru Parteneri Calendar Evenimente Presa Download Contact Anunturi
Pentru informatii detaliate despre celelalte
programe cofinantate de Uniunea
Europeana, va invitam sa vizitati site-ul 
www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in
mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
 
     Newsletter
     aboneaza-te la noutati
    Aboneaza-te la Newsletterul PROEDIT si
    afla tot ce-i nou in domeniul editorial
 
  Te afli aici: Evenimente  
10-11 Octombrie, Conferinta - Smart libraries si tehnologii noi in mediul editorial romanesc
Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza proiectul strategic PRO-EDIT: Program de formare si sprijinire a angajatilor pentru o practica EDIToriala PROfesionista, cofinantat din Fondul Social European (FSE) în cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 (POS DRU), Axa prioritara 3 - "Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor".

PRO-EDIT promoveaza învatarea continua în concordanta cu exigentele unei societati bazate pe cunoastere si pe educatie, integrate in circuitul european si mondial. In acest scop, pe parcursul a trei ani, se organizeaza o serie de cursuri de formare profesionala, sesiuni de lucru, conferinte si schimburi de experienta. Astfel, în perioada 10 - 11 octombrie a.c., Uniunea Editorilor din Romania a organizat la Sibiu la sediul Bibliotecii Judetene ASTRA conferinta Smart libraries si tehnologii noi în mediul editorial romanesc.

Acest eveniment s-a adresat în egala masura bibliotecarilor, cat si angajatilor din domeniul editorial. Agenda evenimentului a cuprins interventii ale unor invitati de prestigiu, prezentari ale specialistilor din domeniul biblioteconomic si editorial, precum si o serie de workshop-uri tematice, adresate deopotriva bibliotecarilor si angajatilor din edituri. Evenimentul a oferit o perspectiva inedita de interceptare a mesajului bibliotecii publice în mediile conexe, bibliotecarii prezentandu-si inovator produsele culturale si educative. Scopul si obiectivele acestei conferinte au fost cresterea gradului de informare a angajatilor din sectorul editorial si din biblioteci privind problematica recenta a profilului lor de activitate si interactiunea cu lectori internationali pe probleme profesionale de maxima actualitate.
     INSCRIERE CURSURI
     formular
 
> ACHIZITII
> ARHIVA
    2013
    2012
    2011
    2010
 
 
 
 
 
 
 
   
Despre proiect  |  Parteneri  |  Calendar Evenimente  |  Contact Implementare: Editsoft.ro | Layout design: Alex Novac
Copyright © 2014 UER - Toate drepturile rezervate.