Despre Centru Parteneri Calendar Evenimente Presa Download Contact Anunturi
Pentru informatii detaliate despre celelalte
programe cofinantate de Uniunea
Europeana, va invitam sa vizitati site-ul 
www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in
mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
 
     Newsletter
     aboneaza-te la noutati
    Aboneaza-te la Newsletterul PROEDIT si
    afla tot ce-i nou in domeniul editorial
 
  Te afli aici: Evenimente  
4-5 Octombrie,Curs Cunostinte antreprenoriale
Asociatia Uniunea Editorilor din Romania a organizat la Bucuresti in perioada 04 - 05 octombrie 2013 si 11 - 12 octombrie 2013, doua cursuri de pregatire profesionala: “COMPETENTE ANTREPRENORIALE”, oferite GRATUIT angajatilor din edituri.

Cursul "COMPETENTE ANTREPRENORIALE" este un curs de perfectionare autorizat de Autoritatea Nationala de Calificari (ANC/CNFPA), certificatul de absolvire obtinut fiind recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, precum si de Uniunea Europeana.

Scopul si obiectivele cursului: Dobandirea competentelor specifice antreprenorului, pentru dezvoltarea carierei profesionale, contribuind astfel in mod activ la dezvoltarea institutiei in care acesta isi desfasoara activitatea. Competentele specifice antreprenorului sunt acele competente ce determina un individ sa puna ideile in practica, stimuland astfel cresterea productivitatii si competitivitatii economice. Participantii la acest curs au dobandit cunostintele, comportamentul si atitudinea necesare unui antreprenor de succes.

Tematica abordata: Identificarea oportunitatilor; Asumarea riscurilor; Stabilirea obiectivelor; Planificare; Comunicare; Management; Marketing; Vanzari; Negociere; Creativitate si inovare; Strategii de dezvoltare; Surse de finantare; Leadership; Lucrul in echipa; Gestionarea timpului;

Gestionarea crizelor; Solutionarea conflictelor; Legislatia de referinta; Motivatie si modele de succes in afaceri; Comportament si atitudine antreprenoriala.
Lector : MIRELA MUSTATA – formator CNFPA si consultant independent in relatii publice, marketing, analiza, planificare si comunicare strategica, avand peste 14 ani de experienta in managementul de proiect in institutii locale si internationale.
Galerie Foto

     INSCRIERE CURSURI
     formular
 
> ACHIZITII
> ARHIVA
    2013
    2012
    2011
    2010
 
 
 
 
 
 
 
   
Despre proiect  |  Parteneri  |  Calendar Evenimente  |  Contact Implementare: Editsoft.ro | Layout design: Alex Novac
Copyright © 2014 UER - Toate drepturile rezervate.