Despre Centru Parteneri Calendar Evenimente Presa Download Contact Anunturi
Pentru informatii detaliate despre celelalte
programe cofinantate de Uniunea
Europeana, va invitam sa vizitati site-ul 
www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in
mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
 
     Newsletter
     aboneaza-te la noutati
    Aboneaza-te la Newsletterul PROEDIT si
    afla tot ce-i nou in domeniul editorial
 
  Te afli aici: Evenimente  
13-14 septembrie, Curs DIRECTOR VANZARI
Asociatia Uniunea Editorilor din Romania a organizat la Bucuresti, in luna septembrie 2013, modulul final al cursului de pregatire profesionala: “DIRECTOR VANZARI”, destinat angajatilor din edituri.

Cursul s-a derulat in cadrul proiectului strategic: PRO-EDIT: Program de formare si sprijinire a angajatilor pentru o practica EDIToriala PROfesionista, cofinantat din Fondul Social European (FSE) in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 (POSDRU), Axa prioritara 3 – "Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor".

Cursul "DIRECTOR VANZARI" a fost un curs de perfectionare autorizat de Autoritatea Nationala de Calificari (ANC, fost CNFPA), certificatul de absolvire obtinut fiind recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, precum si de Uniunea Europeana.

Scopul si obiectivele cursului: Dobandirea competentelor necesare desfasurarii, planificarii, organizarii si controlului activitatii de vanzari in mod profesionist.

Tematica abordata: Modele de vanzare; Orientarea spre client; Tehnici de vanzare; Strategii de vanzare; Tehnici de negociere; Planificarea, organizarea si controlul activitatii de vanzari; Lector : Costel Postolache – formator, cu o bogata experienta in domeniul vanzarilor si in domeniul editorial.
Galerie Foto

     INSCRIERE CURSURI
     formular
 
> ACHIZITII
> ARHIVA
    2013
    2012
    2011
    2010
 
 
 
 
 
 
 
   
Despre proiect  |  Parteneri  |  Calendar Evenimente  |  Contact Implementare: Editsoft.ro | Layout design: Alex Novac
Copyright © 2014 UER - Toate drepturile rezervate.