Despre Centru Parteneri Calendar Evenimente Presa Download Contact Anunturi
Pentru informatii detaliate despre celelalte
programe cofinantate de Uniunea
Europeana, va invitam sa vizitati site-ul 
www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in
mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
 
     Newsletter
     aboneaza-te la noutati
    Aboneaza-te la Newsletterul PROEDIT si
    afla tot ce-i nou in domeniul editorial
 
  Te afli aici: Evenimente  
13 mai - 6 iunie, Curs de Grafician Calculator - Iasi
In perioada 13 mai 6 iunie 2013, Uniunea Editorilor din Romania a organizat la Iasi, cursul: GRAFICIAN CALCULATOR finalizat cu examen in data de 10 iunie a.c. Acest program de perfectionare este acreditat CNFPA/ANC, absolvit cu un certificat emis de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, avand recunoastere nationala si in Uniunea Europeana.

Tematica abordata: Caracteristicile generale ale proceselor de concepere si realizare (prelucrare, montaj sau pregatire pentru tipar) a unei machete grafice, cat si metodele si solutiile tehnice specifice acestor procese. Programe specializate de grafica pe calculator : ADOBE PHOTOSHOP, COREL DRAW, ADOBE ILLUSTRATOR, ADOBE INDESIGN pentru crearea de carti de vizita, invitatii, felicitari, postere, pliante, calendare, manuale, carti, reviste sau ziare.

Cursul a fost preponderent practic, avand aplicabilitate imediata, participantii dobandind cunostinte si abilitati noi in domeniul graficii computerizate: machetare, dtp ?i pre-press: prelucr?ri avansate de imagini, optimizari ?i modalitatile de trimitere catre tiparul offset sau digital a unor aplicatii, exportarea ?i pregatirea fisierelor pentru alte programe.

LECTOR: LEONTINA FILIPIUC formator CNFPA, expert in domeniul graficii computerizate

Furnizorul de formare profesionala: GMG GENERAL MANAGEMENT GROUP, autorizat de CNFPA sa organizeze cursuri de perfectionare finalizate cu diplome (certificate de absolvire), recunoscute la nivel national si in Uniunea Europeana.

Mesaje de la participanti:
Sunt bucuros ca am participat la cursurile dedicate graficii pe calculator. Am aprofundat Adobe Photoshop si Corel Draw, si am aflat metode mai rapide de lucru si efecte plastice care pot da individualitate ?i expresivitate proiectelor grafice digitale.
Am lucrat pentru prima dat? in Adobe Illustrator si Adobe InDesign, capatind curajul de a investiga si aplica uneltele, scurtaturile si stilul de lucru al acestor programe foarte folosite in lumea publicatiilor si a graficii pe calculator.
Urmindu-mi vocatia mea artistica de pictor, ilustrator de carte si fotograf, imi doresc sa aplic cit mai bine, mai diversificat si mai expresiv cele invatate.
Va mul?umesc pentru posibilitatea de a studia in conditii foarte bune, cu formatori bine pregatiti.
Va urez mult succes in pregatirea de noi cursuri, de noi teme si modalitati de perfectionare pentru spatiul editorial romanesc.

Lucian Sacrieru-Dragomir
Editura Doxologia
Iasi
Galerie Foto

     INSCRIERE CURSURI
     formular
 
> ACHIZITII
> ARHIVA
    2013
    2012
    2011
    2010
 
 
 
 
 
 
 
   
Despre proiect  |  Parteneri  |  Calendar Evenimente  |  Contact Implementare: Editsoft.ro | Layout design: Alex Novac
Copyright © 2014 UER - Toate drepturile rezervate.