Despre Centru Parteneri Calendar Evenimente Presa Download Contact Anunturi
Pentru informatii detaliate despre celelalte
programe cofinantate de Uniunea
Europeana, va invitam sa vizitati site-ul 
www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in
mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
 
     Newsletter
     aboneaza-te la noutati
    Aboneaza-te la Newsletterul PROEDIT si
    afla tot ce-i nou in domeniul editorial
 
  Te afli aici: Evenimente  
17 iunie - 6 iulie 2013, Curs: OPERATOR CALCULATOR ELECTRONIC SI RETELE
In perioada 17 iunie 7 iulie 2013, Uniunea Editorilor din Romania a organizat la Bucuresti cursul: OPERATOR CALCULATOR ELECTRONIC SI RETELE, finalizat cu examen in data de 9 iulie a.c. Acest program de perfectionare este acreditat CNFPA/ANC, absolvit cu un certificat emis de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, avand recunoastere nationala si in Uniunea Europeana.

Tematica abordata: Componentele de baza ale calculatorului (hardware), sistemele de operare a calculatorului (Windows) si programe specializate office (software office, grafica, prelucrari date, acces internet, email), cat si notiuni medii si avansate de instalare, configurare si intretinere a unei retele de calculatoare.

Cursul a fost preponderent practic, avand aplicabilitate imediata, angajatii din domeniul editorial dobandind cunostinte si abilitati noi in ceea ce priveste instalarea si configurarea calculatorului / retelei de calculatoare, asistarea utilizatorilor, asigurarea functionarii calculatorului/ retelei de calculatoare, intretinerea calculatorului si a echipamentelor, asigurarea securitatii datelor si echipamentelor, asigurarea necesarului de componente si materiale consumabile, aplicarea procedurilor de calitate, aplicarea normelor de protectia mediului, aplicarea prevederilor legale referitoare la SSM si SU.

LECTOR: CONN-TUBACU HORATIU-MILTIADE formator CNFPA, expert in domeniul informatic.

Furnizorul de formare profesionala: GMG GENERAL MANAGEMENT GROUP, autorizat de CNFPA sa organizeze cursuri de perfectionare finalizate cu diplome (certificate de absolvire), recunoscute la nivel national si in Uniunea Europeana.
Download

Prezentare Curs  (descarca)
Galerie Foto

     INSCRIERE CURSURI
     formular
 
> ACHIZITII
> ARHIVA
    2013
    2012
    2011
    2010
 
 
 
 
 
 
 
   
Despre proiect  |  Parteneri  |  Calendar Evenimente  |  Contact Implementare: Editsoft.ro | Layout design: Alex Novac
Copyright © 2014 UER - Toate drepturile rezervate.