Despre Centru Parteneri Calendar Evenimente Presa Download Contact Anunturi
Pentru informatii detaliate despre celelalte
programe cofinantate de Uniunea
Europeana, va invitam sa vizitati site-ul 
www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in
mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
 
     Newsletter
     aboneaza-te la noutati
    Aboneaza-te la Newsletterul PROEDIT si
    afla tot ce-i nou in domeniul editorial
 
  Te afli aici: Evenimente  
11 - 30 martie 2013, Cursul Grafician calculator
In perioada 11 - 30 martie 2013, Uniunea Editorilor din Romania a organizat la Bucuresti, cursul: `GRAFICIAN CALCULATOR` finalizat cu examen in data de 2 aprilie a.c. Acest program de perfectionare este acreditat CNFPA/ANC, absolvit cu un certificat emis de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, avand recunoastere nationala si in Uniunea Europeana.

Tematica abordata: Caracteristicile generale ale proceselor de concepere si realizare (prelucrare, montaj sau pregatire pentru tipar) a unei machete grafice, cat si metodele si solutiile tehnice specifice acestor procese. Programe specializate de grafica pe calculator : ADOBE PHOTOSHOP, COREL DRAW, ADOBE ILLUSTRATOR, ADOBE INDESIGN pentru crearea de carti de vizita, invitatii, felicitari, postere, pliante, calendare, manuale, carti, reviste sau ziare.

Scopul si obiectivele: prin acest curs angajatii din domeniul editorial au capatat cunostinte si abilitati noi in domeniul graficii computerizate: machetare, dtp si pre-press: prelucrari avansate de imagini, optimizari si modalitatile de trimitere catre tiparul offset sau digital a unor aplicatii, exportarea si pregatirea fisierelor pentru alte programe. Cursul a fost preponderent practic, avand aplicabilitate imediata.

Furnizorul de formare profesionala: GMG GENERAL MANAGEMENT GROUP, autorizat de CNFPA sa organizeze cursuri de perfectionare finalizate cu diplome (certificate de absolvire), recunoscute la nivel national si in Uniunea Europeana.
Download

Prezentare curs  (descarca)
Galerie Foto

     INSCRIERE CURSURI
     formular
 
> ACHIZITII
> ARHIVA
    2013
    2012
    2011
    2010
 
 
 
 
 
 
 
   
Despre proiect  |  Parteneri  |  Calendar Evenimente  |  Contact Implementare: Editsoft.ro | Layout design: Alex Novac
Copyright © 2014 UER - Toate drepturile rezervate.