Despre Centru Parteneri Calendar Evenimente Presa Download Contact Anunturi
Pentru informatii detaliate despre celelalte
programe cofinantate de Uniunea
Europeana, va invitam sa vizitati site-ul 
www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in
mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
 
     Newsletter
     aboneaza-te la noutati
    Aboneaza-te la Newsletterul PROEDIT si
    afla tot ce-i nou in domeniul editorial
 
  Te afli aici: Evenimente  
11 - 23 februarie 2013, MANAGER DE PROIECT
In perioada 11 – 23 februarie 2013, Uniunea Editorilor din România a organizat la Bucuresti, cursul: “MANAGER DE PROIECT” finalizat cu examen in data de 25 februarie a.c. Acesta este un program de perfectionare acreditat CNFPA/ANC, absolvit cu un certificat emis de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, având recunoastere nationala si in Uniunea Europeana.

Tematica abordata: Stabilirea scopului proiectului ; Stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului ; Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului ; Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect; Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect; Managementul riscurilor; Managementul echipei de proiect ; Managementul comunicarii in cadrul proiectului; Managementul calitatii proiectului .

Scopul si obiectivele: Cursul se adreseaza angajatilor din domeniul editorial care doresc sa capete cunostinte si abilitati noi in domeniul procesului de management al unui proiect, sa stapâneasca metodele si tehnicile specifice utilizate in managementul proiectelor, cu accent pe conceperea si planificarea unui proiect, lucrul in echipa, coordonarea activitatii echipei de proiect si atingerea obiectivelor proiectului in perioada de timp stabilita, competente absolut necesare unui manager de proiect profesionist.

Furnizorul de formare profesionala: GMG – GENERAL MANAGEMENT GROUP, autorizat de CNFPA sa organizeze cursuri de perfectionare finalizate cu diplome (certificate de absolvire), recunoscute la nivel national.
Download

Prezentare curs - MP  (descarca)
Galerie Foto

     INSCRIERE CURSURI
     formular
 
> ACHIZITII
> ARHIVA
    2013
    2012
    2011
    2010
 
 
 
 
 
 
 
   
Despre proiect  |  Parteneri  |  Calendar Evenimente  |  Contact Implementare: Editsoft.ro | Layout design: Alex Novac
Copyright © 2014 UER - Toate drepturile rezervate.