Despre Centru Parteneri Calendar Evenimente Presa Download Contact Anunturi
Pentru informatii detaliate despre celelalte
programe cofinantate de Uniunea
Europeana, va invitam sa vizitati site-ul 
www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in
mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
 
     Newsletter
     aboneaza-te la noutati
    Aboneaza-te la Newsletterul PROEDIT si
    afla tot ce-i nou in domeniul editorial
 
  Te afli aici: Evenimente  
9-10 noiembrie, Conferinta "Distributia cartii"
INVITATIE

Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza proiectul strategic PRO-EDIT: Program de formare si sprijinire a angajatilor pentru o practica EDIToriala PROfesionista, cofinantat din Fondul Social European (FSE) in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 (POS DRU), Axa prioritara 3 - "Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor". PRO-EDIT promoveaza invatarea continua in concordanta cu exigentele unei societati bazate pe cunoastere si pe educatie, integrate in circuitul european si mondial. In acest scop, pe parcursul a 3 ani sunt organizate o serie de cursuri de formare profesionala, sesiuni de lucru, conferinte si schimburi de experienta.
Astfel, in perioada 9 -10 noiembrie a.c., Uniunea Editorilor din Romania organizeaza la Sinaia, Hotel Mara, conferinta: "DISTRIBUTIA CARTII".
Agenda evenimentului cuprinde interventii ale unor invitati de prestigiu din domeniul editorial ?i al difuzarii de carte.
Tematica abordata: Distributia de manuale scolare in Ungaria; Vanzarea, distributia si difuzarea de carte in edituri - o paradigma in continua miscare; Programe si solutii IT de distributie in industria editoriala; Distributia de carte online; Canale de vanzari. Plan de vanzari - de la previzionare la realizare; Reglementarea pretului fix al cartii - pro si contra. Experienta europeana (modelele german si francez);
Scopul si obiectivele: A prezenta sistemul de distributie a manualelor scolare din Ungaria prin comparatie cu sistemul din Romania, a discuta despre problemele procesului de distributie a cartii tiparite si posibile imbunatatiri sau solutii, despre implicatiile distributiei online.
Lectori invitati: Dragos Arnautu - Managing Director TCE Holding, Bianca Chirica - Director de vanzari Elefant.ro, Codrut Crasan - Manager Edisoft, Adrian Manafu - Editura Noi Media Print, Costel Postolache - Managing Partner Integral Development, Krisztian Uveges - Analist vanzari, Nemzeti Tankonyvkiado Zrt., Budapesta.

Numarul de locuri este limitat ( 40 de persoane), din randul editorilor, librarilor, jurnalistilor culturali etc. Primii veniti eligibili vor fi primii inscrisi.
PRO-EDIT invita editurile si colaboratorii din domeniile adiacente, precum si asociatiile patronale sau profesionale ale acestora sa-i informeze pe angajatii din cultura scrisa cu privire la oportunitatile unei pregatiri profesionale de calitate, bazata pe cele mai recente cunostinte si informatii de pe plan international.
Pentru informatii suplimentare referitoare la proiect si la Calendarul cursurilor si conferintelor pe anul 2012, va rugam sa accesati si site-ul www.proedit.ro.
Se asigura gratuitate pentru cazare si masa pe toata durata evenimentului, precum si decontarea transportului participantilor. Se permite venirea cu insotitor, acesta platind diferente la cazare si masa si nebeneficiind de decontarea transportului.
Documente necesare pentru inscriere si pentru a beneficia de gratuitate:
  • Formular de inscriere (se anexeaza) - original
  • Formular de grup tinta (se anexeaza) - original
  • Copie contract de munca (secretizat in privinta salariului sau a altor prevederi de natura confidentiala ) - copie conform cu originalul cu stampila angajatorului
  • Copie CI/BI - copie conform cu originalul
Documentele vor fi scanate si trimise pana la 31 octombrie 2012, pe adresa claudiu.istrate@proedit.ro sau, daca se intoarce mesajul, la adresa uer@uer.ro Ulterior trimiterii prin e-mail, ele vor fi depuse de solicitant ( trimise prin posta, in cazul celor din afara Bucurestiului) la sediul UER pana la data de 5 noiembrie 2012 sau aduse personal la conferinta si predate la secretariat.
Coordonatele UER: Asociatia Uniunea Editorilor din Romania Piata Presei Libere nr. 1 Corp D, et. 4, camera 421, sector 1, Bucuresti De luni pana vineri intre orele 09.00-17.00
Pentru decontarea transportului trebuie aduse biletele de tren (autocar/microbuz) sau bonul de combustibil daca se vine cu autoturism propriu. Bonul de combustibil se va deconta conform legislatiei in vigoare (7,5% consum).
Pentru informatii suplimentare referitoare la proiect, va rugam sa accesati site-ul www.proedit.ro. Persoana de contact:
Istrate Claudiu
Telefon: 0755/096.431
Email: claudiu.istrate@proedit.ro
Download

Formular Inscriere Conferinta Distributie  (descarca)
Program Conferinta Distributie  (descarca)
     INSCRIERE CURSURI
     formular
 
> ACHIZITII
> ARHIVA
    2013
    2012
    2011
    2010
 
 
 
 
 
 
 
   
Despre proiect  |  Parteneri  |  Calendar Evenimente  |  Contact Implementare: Editsoft.ro | Layout design: Alex Novac
Copyright © 2014 UER - Toate drepturile rezervate.