Despre Centru Parteneri Calendar Evenimente Presa Download Contact Anunturi
Pentru informatii detaliate despre celelalte
programe cofinantate de Uniunea
Europeana, va invitam sa vizitati site-ul 
www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in
mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
 
     Newsletter
     aboneaza-te la noutati
    Aboneaza-te la Newsletterul PROEDIT si
    afla tot ce-i nou in domeniul editorial
 
  Te afli aici: Evenimente  
22-23 iunie, Conferinta "Management economic in editura"
In perioada 22-23 iunie, Uniunea Editorilor din Romania a organizat la Sinaia, Hotel Mara, conferinta: Management economic in editura.
In cadrul conferintei au fost abordate teme precum: Esecul sau succesul in afaceri provocari antreprenoriale; abordarea economica a lantului cartii si gestiunea unei edituri; veniturile potentiale din editarea de carte; planul de afaceri in publishing; echilibrul economic pentru o singura lucrare si pentru o colectie; decizii cheie in activitatea de publicare; modele economice pentru cartile electronice; abordarea economica a coeditiilor si coproductiilor.

Lectori invitati:
Felicia - Cornelia Macarie - Conferentiar universitar dr. la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. A absolvit Facultatea de Stiinte Economice, Sectia Finante-Contabilitate si a obtinut titlul de Doctor in Economie al aceleiasi universitati cu teza Eficienta investirii capitalului in industria cartii. Are o bogata experienta didactica, este membra a numeroase asociatii stiintifice si profesionale, a participat la conferinte nationale si internationale. A publicat o serie de cursuri universitare si carti de specialitate, intre care Management financiar in industria cartii (Polirom, 2000), Bazele contabilitatii (Polirom 2004), Bazele managementului (Aletheia 2001, 2006) etc. a fost coautor a altor numeroase lucrari si a publicat zeci de articole in revistele de specialitate.

Costel Postolache - Managing partner Librarie de Afaceri si Integral Development. A obtinut titlul de Doctor in Geologie la Universitatea Bucuresti, MBA la Swinburne University of Technology din Melbourne, diploma in marketing la Australian College of Journalism, Sydney, Australia. Experienta si expertiza internationala in managementul operational si strategic in domeniul editorial, media, consultanta, training si investitii. In sistemul editorial romanesc, a ocupat, intre altele functia de business consultant (RAO, Bookland), director general (Nemira, Rodipet, Media Pro Grup - Publimedia). Este afiliat la numeroase asociatii profesionale.

Christian Robin - Conferentiar la Universite Paris Nord, titlul de doctor in stiintele informatiei si comunicarii al Universitatii Grenoble, consultant, formator, este de peste 30 de ani un profesionist al industriilor culturale. Absolvent al Institutului Comercial din Nancy si Facultatii de Stiintele informatiei si comunicarii din cadrul Universite Paris Nord. A ocupat diverse functii in departamentul financiar al Polygram, apoi a fost director general al editurii Jean-Claude Lattes. A dezvoltat o activitate de formare si consiliere (FORMEDI), a fost cofondator al unei edituri multimedia, director de colectii la editura Retz. Este autorul catorva carti Les livres dans l`univers numerique (2011), Le livre et l`edition (2004) Pratique du gestion editoriale, du livre a internet (2000) si a numeroase articole.

Multumesc pentru materialul trimis, pentru poze si pentru eforturile echipei PROEDIT in organizarea unor astfel de evenimente. Va asigur ca ne-am simtit foarte bine si in acelasi timp am avut posibilitatea sa auzim lucruri noi, sa invatam, sa socializam. Speram sa mai avem ocazia de a ne mai intalni sau colabora pe viitor.
Stela Radu - E.D.P.

Va multumesc pentru minunata organizare a acestei conferinte si pentru calitatea informatiilor oferite.
Daniela Marin
Cartea Daath


Va multumesc pentru organizarea impecabila de care am beneficiat in timpul cursului! Va doresc mult succes, cat mai multe proiecte si va felicit pentru daruire, pentru efortul imens pe care-l depuneti!
Irina Iliescu - E.D.P.
Galerie Foto

     INSCRIERE CURSURI
     formular
 
> ACHIZITII
> ARHIVA
    2013
    2012
    2011
    2010
 
 
 
 
 
 
 
   
Despre proiect  |  Parteneri  |  Calendar Evenimente  |  Contact Implementare: Editsoft.ro | Layout design: Alex Novac
Copyright © 2014 UER - Toate drepturile rezervate.